Naše Usluge
sa Vašim Idejama

Ostvaruju Snove

KONTAKT

Produkcija u Turskoj i Srbiji može biti božanstveno iskustvo.
Zašto ne odaberete kompaniju i tim koji vaše ideje i snove čine stvarnim?
Sa nama, vaš glavni zadatak je da sanjate i stvarate ideje, a mi ćemo učiniti sve da ih ostvarimo.

PRODUKCIJA IZ SNOVA
ŠTO DA NE?

KONTAKT

Produkcija u Turskoj i Srbiji
može biti božanstveno iskustvo.

Zašto ne odaberete kompaniju i
tim koji vaše ideje i snove čine stvarnim?

Sa nama, vaš glavni zadatak je da sanjate i stvarate ideje,
a mi ćemo učiniti sve da ih ostvarimo.

home1
home2
O Nama
MLT Production
Fatma Nur Karadogan ima više od 15 godina iskustva u produkciji filmova u Turskoj. Vodi kompaniju MLTproduction, koja pruža usluge produkcije u Turskoj i Srbiji.
Firma MLTproduction pruža širok i pouzdan spektar produkcijskih usluga međunarodnim filmskim timovima, koji rade dokumentarne, futurističke filmove, snimanja, online videa i reklameu Turskoj i Srbiji.
Zašto MI?
Cilj naše kompanije je da vam pruži pravo rešenje kroz pravi tim koji će biti uređen tako da ispuni sve potrebe projekta, bez obzira na veličinu projekta i finansijske mogućnosti.
USLUGE
Ako snimate niskobudžetni dokumentarac, reklamu ili film u Turskoj, mi ćemo vam svalako pomoći da odradite posao na najvišem mogućem nivou.
Filming-Permit

Dozvole Za Snimanje

Za snimanje bilo gde u Turskoj potrebna vam je opšta dozvola za snimanje. Mi organizujemo procedure sa Generalnim direktoratom za film u Turskoj, kao i drugim državnim institucijama, a takođe vas savetujemo koji je najbolji put do ostvarenja, kao i koje su najbolje opcije.

Film Crew

Tim Za Snimanje

Ukoliko vaš tim ne dolazi u Tursku, mi u Turskoj možemo organizovati električare, saradnike, asistente produkcije, snimatelje zvuka, kao i mnoge druge članove tima koji bi vam mogli zatrebati tokom snimanja.

Lojistik

Logistika

Organizujemo i odgovarajući smeštaj za vaš tim imajući u vidu lokaciju, vaš budžet i bezbednost. Takođe, posedujemo mrežu pouzdanih rent-a-car kompanija širom Turske i Srbije sa iskusnim i pouzdanim vozačima. Možemo obezbediti SVE – specijalna vozila, kombi za prevoz opreme, brodove, čak i kamile.

Local Cast

Lokalni Tim

Mi vodimo regularno ažuriranu bazu glumaca i stažera kako u Turskoj, tako i u Srbiji. Dajući pristup ovoj bazi, rediteljima pružamo izbor domaćih lica. Takođe, pre samog dolaska organizujemo kastinge, kako biste uštedeli svoje vreme.

Film Location

Lokacije Za Snimanje U Turskoj İ Srbiji

Mi možemo obaviti i izviđanja lokaliteta za snimanje u Turskoj i Srbiji. Tokom ovakvih izleta možemo vam slati slike, video snimke i detaljne izveštaje koji će vam pomoći da lokacije posetite ne napuštajući vašu kancelariju.

Film Equipment

Oprema Za Snimanje

Da li vam treba lokalni tim i oprema za snimanje? Mi ćemo vam pomoći da bilo gde u zemlji pronađete odgovarajuće snimatelje, snimatelje zvuka, električare i montažere. Takođe, možemo vam olakšati nabavku najnovijih HD kamera, osvetljenja, montažne i zvučne opreme, a sve to od pouzdanih dobavljača.

NAŠI PROJEKTI
Organizujemo i odgovarajući smeštaj za vaš tim imajući u vidu lokaciju, vaš budžet i bezbednost. Takođe, posedujemo mrežu pouzdanih rent-a-car kompanija širom Turske i Srbije sa iskusnim i pouzdanim vozačima. Možemo obezbediti SVE – specijalna vozila, kombi za prevoz opreme, brodove, čak i kamile.